van der Horst

Nürburgring: Marciello (AKKA ASP) snelste in FP2

AKKA ASP - Mercedes-AMG GT3 #88
AKKA ASP - Mercedes-AMG GT3 #88
De AKKA ASP Mercedes-AMG GT3 #88 van titelkandidaten Raffaele Marciello en Michael Meadows heeft de snelste tijd op de tabellen gezet in de tweede vrije training in het kader van de Blancpain GT Series Sprint Cup finale op de Nürburgring. Marciello zette een 1:55.529 op de tabellen, maar was daarmee bijna een seconde trager dan de besttijd van Dries Vanthoor vanmorgen. De Saintéloc Audi R8 LMS #25 (Gachet/Haase) noteerde de tweede chrono (+0.016s), gevolgd door de Belgian Audi Club Team WRT Audi #17 (Leonard/Frijns) en de GRT Lamborghini Huracán GT3 #63 (Bortolotti/Engelhart).
  • STX Motorhomes
WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
De WRT Audi #1 van medepuntenleiders Alex Riberas en Christopher Mies eindigde de sessie met de zesde tijd. Dries Vanthoor realiseerde de achtste chrono, terwijl de WRT Audi #3 (Adrien De Leener) en 3Y Technology (Denis Dupont) niet verder kwamen dan respectievelijk de 16e en 20e tijd. De Emil Frey Lexussen kwamen er wederom niet aan te pas en finishten in de staart van het veld.

--- UITSLAG FP2 (PDF) ---

Foto's: Vincent Wouters & Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op vrijdag 14 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons