Nürburgring: Nieuwe zege voor Tim Heinemann

Start race 1 DTM Trophy Nürburgring
Tim Heinemann (Team HP Racing International) won zaterdag op de Nürburgring de eerste race voor de DTM Trophy, al zijn vijfde zege in de serie dit jaar. Heinemann reed van start tot finish aan de leiding, enkel Peter Terting (PROsport Racing Porsche) kon in de aanvang van de race het ritme van de Mercedes rijder volgen. Ben Green (FK Performance Motorsport BMW M4) maakte het podium vol.
Nico Verdonck maakte zijn debuut in de Trophy met de Toyota Supra van Ring Racing. Onze landgenoot nam de start van op de twaalfde positie en wist in de race enkele plaatsen goed te maken om uiteindelijk als negende over de lijn te komen.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zaterdag 19 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring DTM.