van der Horst

Nürburgring : Weer dubbel Cup podium voor Van der Horst Motorsport

Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
De eerste race op de Nürburgring voor de Lamborghini Super Trofeo Europe werd gewonnen door het duo Loris Spinelli/Mikaël Grenier (Antonelli Motorsport). Niels Lagrange en Pieter Vanneste brachten hun Chrisal Leipert Motorsport Lamborghini als negende over de streep goed voor een derde plaats in de PRO-AM klasse. Geen Cup zege voor Van der Horst Motorsport ditmaal maar William Van Deyzen en Gerard Van der Horst eindigden beiden wel op het podium respectievelijk tweede en derde na Juan Perez.
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Loris Spinelli nam al van bij de start de leiding in en in deze positie gaf hij de wagen door aan Mikaël Grenier, die de koppositie wist te behouden niettegenstaande een late aanval van Vito Postiglione. Deze laatste behaalde met Jonathan Cecotto (Imperiale Racing) de tweede plaats waarmee het duo zijn leidersplaats in de PRO klasse behoudt. Rik Breukers en Axcil Jefferies (GDL Racing) hadden uitzicht op de derde plaats maar een straftijd van 10 seconden voor een contact met een andere deelnemer wierp hen terug naar de zesde plaats. Jan Kisiel en Morgan Haber (Leipert Motorsport) kregen alzo de derde plaats cadeau, vierde en winnaar in de PRO-AM klasse werd het duo Liang Jiatong/Christopher Dreyspring. Raffaele Giannoni (Automobile Tricolore) werd winnaar in de AM klasse.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op zondag 17 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons