van der Horst

Nürburgring: Winst in race 1 voor Postiglione en Galbiati

Imperiale Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Imperiale Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Kikko Galbiati en Vito Postiglione hebben vandaag de eerste wedstrijd van de Lamborghini Super Trofeo op hun naam geschreven. De groene wagen van Imperiale Motorsport had op de meet een ruime marge van bijna vijftien seconden op de Bonaldi Motorsport Lamborghini van Sergey Afanasiev en Danny Kroes. Teamgenoot Stuart Middleton gooide in de absolute eindfase nog een podiumplaats weg na een spin, waardoor deze naar Alberto di Folco en Davide Venditti (Target Racing) ging.
Leipert Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Leipert Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Middleton, die zijn Lamborghini deelt met Jack Bartholomew, kon wel nog nipt de zwarte bolide van Anthony Lambert en Niels Lagrange (Leipert Motorsport) kloppen voor de vierde plaats. In de Lamborghini Cup-klasse mocht Gerard Van der Horst opnieuw naar het podium met een tweede plek. Nog in de Cup-klasse legden Benoit en François Semoulin (Semspeed) beslag op de vijfde plaats.

Foto's: Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Lamborghini Super Trofeo op zaterdag 31 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons