van der Horst

Nürburgring: Zege voor Visser/Menzel in race 1

Start GT4 European Series Nürburgring Race 1
Start GT4 European Series Nürburgring Race 1
Nico Menzel en Beitske Visser (RN Vision STS BMW M4 GT4) hebben op de Nürburgring de eerste race van de finale van de GT4 European Series gewonnen. Zij grepen na de start de koppositie en wisten tot bij de finish de aanvallen van de Equipe Verschuur McLaren van Van der Ende/Hutchinson af te weren. De True Racing’s KTM X-Bow van Kofler/Stuck vond op het einde van de race nog aansluiting bij de Nederlandse McLaren maar moest zich uiteindelijk toch tevreden stellen met de derde plaats.
  • LTF
3Y Technology - BMW M4 GT4
3Y Technology - BMW M4 GT4
Best geklasseerde Belg was Stéphane Lémeret die samen met Rabindra negende werd met de BMW M4 GT4 van 3Y Technology. Lémeret was daarmee eerste in het klassement voor de Belgische GT4 Cup. Gilles Magnus eindigde samen met Bas Schouten op de dertiende plaats, Jamie Vandenbalck (3Y Technology BMW M4) finishte als zestiende en vervolledigde het podium voor de Belgische cup.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 15 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Curbstone

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons