van der Horst

Nuttig om weten als u naar de Spa Rally trekt

Spa Rally
Spa Rally
Net zoals vorig jaar is W&RRC, de structuur van Eric Trippaers, de officiële radio van de Herock Spa Rally. In totaal staan er 30 uur uitzending gepland, vanaf de shakedown op vrijdagnamiddag. Zo krijgen de fans alle nodige informatie over de wedstrijd, van alle categorieën. Uitslagen, analyse, interviews aan de TRC en in de media zone, alles in Frans én Nederlands. W&RRC is te ontvangen via drie frequenties (Francorchamps, Spa en Plateau de Herve, zie het officiële programma voor meer informatie), en uiteraard ook via streaming.
Alles weten dankzij het officiële programma!

Het officiële programma van de Herock Spa Rally 2019 kost slechts vijf euro en is vanaf vrijdag beschikbaar aan de officiële tent Herock Spa Rally (Place Royale in Spa),  aan het Hôtel de la Source (Route du Circuit, Francorchamps), bij SPA Racing (Rue Saint-Laurent, Stavelot), en aan de Herock Spa Rally truck, die op zaterdag aan het Esso-station in de RueMarteau te Spa staat en op zondag aan de uitrit Theux van de E42 (Chaussée de Verviers). Ook bij de toegangswegen naar de klassementsproeven is het programma beschikbaar. Officiële timing, deelnemerslijst, de meest diverse informatie over de verschillende categorieën en het parcours: het programma is even nuttig als onmisbaar.
 
Onveranderde ticketprijzen

Toegang tot de Herock Spa Rally 2019 kost voor volwassenen en tieners vanaf 16 jaar 10 euro per klassementsrit, zowel op zaterdag als zondag, met een gratis halsbandana als extra. De Pass voor de twee dagen kost 25 euro (20 euro in voorverkoop), nog steeds met halsbandana als geschenk. Opgelet, elk ticket dat in voorverkoop op het Ouftitourisme platform werd gekocht moet aan één van de verkooppunten worden ingeruild tegen een toegangsarmband. Bij de toegangswegen van de klassementsproeven is omruilen niet mogelijk!

Persbericht Spa Rally
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op vrijdag 1 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Herock Spa Rally.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons