van der Horst

Nyck de Vries en Sean Gelael blijven in de Formule 2 in 2019

Nyck de Vries
Nyck de Vries
Het transferseizoen van de Formula 2 Series is al volop op gang geschoten en dat pas enkele dagen nadat de laatste race betwist werd te Abu Dhabi. Vandaag raakte bekend dat zowel Nyck de Vries als Sean Gelael hun zinnen gezet hebben op een nieuw seizoen Formule 2. De Vries verhuist naar ART GP, terwijl Gelael trouw blijft aan Prema Racing.
Nyck de Vries - Prema Racing
Nyck de Vries - Prema Racing
Nyck de Vries, die dit jaar in de Formule 2 aantrad voor Prema Racing, komt volgend jaar voor een derde seizoen op rij in die klasse uit. De Nederlander, die vierde eindigde in het kampioenschap, maakt wel de overstap naar ART GP, het team dat dit jaar kampioen werd met George Russell. ART GP nomineerde eerder deze week al Nikita Mazepin als eerste rijder.

Sean Gelael
Sean Gelael
Sean Gelael begint volgend jaar aan zijn vierde seizoen GP2/Formule 2 en blijft bij Prema Racing, het team dat enkele dagen geleden al aankondigde dat het Formule 3 kampioen Mick Schumacher had vastgelegd voor zijn Formule 2 team. Artem Markelov, die na zijn vicetitel in 2017 dit jaar slechts vijfde werd in de Formule 2 puntenstand, houdt de Formule 2 voor bekeken en verhuist naar het Japanse Super Formula waar hij onder meer zal uitkomen tegen de Europese vice-kampioen Formule 3 Dan Ticktum.  

Foto's: Georges De Coster, Vincent Wouters & Prema RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 2 op woensdag 28 november 2018.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons