van der Horst

Omloop van Vlaanderen: Testprogramma Pieter Tsjoen met de Peugeot 208 T16 gaat verder

Tsjoen-Chevaillier - Peugeot 208 T16 R5
Tsjoen-Chevaillier - Peugeot 208 T16 R5
Het testprogramma van Pieter Tsjoen en Peugeot België-Luxemburg wordt dit weekend verder gezet met de Peugeot Peugeot 208 T16. In de aanloop naar het seizoen 2015 werd vanaf de Rally van Ieper een programma opgesteld dat vandaag in Roeselare een vervolg krijgt.
  • Qvick Motors
In Ieper wist Pieter de Peugeot heelhuids aan de meet te brengen en wist ook een klassementsproef te winnen.

“De hele wedstrijd lang heb ik me er op toegelegd om het rijgedrag van mijn nieuwe auto te optimaliseren”, vertelt Tsjoen. “Ik reken er op dat ik ook dit weekend tijdens de Omloop van Vlaanderen de auto verder onder de knie zal  krijgen. Dat is het doel van ons programma dit jaar: vooruitgang boeken, de wagen door en door leren kennen en op  de best mogelijke manier leren samenwerken met DG Sport, het team dat de Peugeot 208 T16 laat rijden".

Of de Oost-Vlaming in staat zal zijn titelpretendent Freddy Loix enkele keren het vuur aan de schenen te leggen, zullen we pas vanavond en morgen zien.

Foto: RIPDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Rally Championship op vrijdag 5 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Omloop van Vlaanderen.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons