van der Horst

Ontmoet Stoffel Vandoorne op het autosalon

Stoffel Vandoorne - Honda NSX
Stoffel Vandoorne - Honda NSX
Op zaterdag 14 januari, de eerste publieksdag van het autosalon, zal Stoffel Vandoorne de Honda-stand bezoeken op het autosalon van Brussel. Om 15u30 organiseert Honda een meet-and-greet waarop het publiek de McLaren Formule 1-rijder kan ontmoeten. Daarvoor zal Vandoorne eerst nog enkele aanwezige journalisten te woord staan. U vindt de Honda stand in Paleis 4 van Brussels Expo.
Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne werd dit jaar gepromoveerd tot officiële McLaren-Honda-rijder, hij zal het ganse Formule 1 seizoen uitkomen voor McLaren aan de zijde van Fernando Alonso. In 2015 behaalde Vandoorne de titel in de GP2 Series, vorig jaar reed hij in het Japanse SuperFormula kampioenschap waar hij twee overwinningen behaalde. In Bahrein maakte hij zijn debuut in de Formule 1 met McLaren en behaalde meteen een eerste punt.

Journalisten worden zaterdag 14 januari om 14u30 verwacht op de Honda-stand van het Brusselse autosalon, een uur later is het de beurt aan het publiek om kennis te maken met onze Formule 1 piloot.

Foto's: Honda Europe & Super Formula



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 1 op vrijdag 6 januari 2017.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons