van der Horst

Ook Autoworld opent volgende week weer de deuren

Autoworld Brussels - Supercars in the spotlight
Autoworld Brussels - Supercars in the spotlight
Meer dan twee maanden was Autoworld in Brussel gesloten als gevolg van de coronacrisis, maar op maandag 18 mei is het zover: dan opent het museum opnieuw de deuren, zij het onder strikte voorwaarden. Door de sluiting diende ook de kalender van de expo’s aangepast worden. Op 18 mei wordt er gestart met een expo die verschillende supercars bijeenbrengt, waarna vanaf 1 juli de expo '70 jaar Porsche 356' de fakkel overneemt.
Autoworld Brussels
Autoworld Brussels
Het museum kreeg tijdens de sluitingsperiode een opfrisbeurt, die u vanaf maandag 18 mei zelf kan ontdekken. Wel wordt er gevraagd om tickets online te kopen of aan de automatische ticketverdeler aan de ingang van het museum, een mondmasker te dragen, het uitgestippelde parcours te volgen en de veiligheidsafstand van 1,5 meter te respecteren. Aan de ingang en op verschillende plaatsen in het museum zal er handgel ter beschikking zijn.

Porsche 356 Coupé
Porsche 356 Coupé
De expositiekalender werd grondig door elkaar geschud. Gestart wordt er nu met de expo 'Supercars' (van 18 mei tot 28 juni), waar verschillende spectaculaire GT’s als de Bugatti Veyron, Ferrari Enzo, Lamborghini Aventador SVJ of McLaren P1 GTR Senna bijeengebracht worden. Vanaf 1 juli staat de 70ste verjaardag van de Porsche 356 centraal. Een vijftiental wagens wordt dan tentoongesteld en dat tot eind augustus. In september wordt er aandacht besteed aan de 40ste verjaardag van de Audi Quattro.

Foto's: Autoworld, Niels Vaeck & Wilfried Geerts
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Autonieuws op vrijdag 15 mei 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons