van der Horst

Opvallende promo voor NASCAR-finale in Zolder

Sfeerbeeld pitwalk 2017 American Finals Zolder
Sfeerbeeld pitwalk 2017 American Finals Zolder
Circuit Zolder is sinds het aantreden van Algemeen Directeur Sven Pribylla niet vies van een streepje opvallende marketing, dat bleek in het verleden meermaals. Voor de NASCAR-finales heeft het circuit echter wel een zeer opvallende promotievideo laten maken, met in de hoofdrol marketing manager Pascal Ursi, Lio Derdaele (dochter van Patric) en Anthony Kumpen, Bert Longin en Stienes Longin. Opvallend feit: de drie families bij elkaar zijn goed voor maar liefst 17 algemene zeges in de 24 Hours of Zolder. Of de video nog kan in deze MeToo-tijden? "Circuit Zolder heeft eerder al aangegeven dat het in weerwil van de #MeToo ‘old fashioned’ én correct blijft en dus zoals altijd hostessen inzet voor de ontvangst van toeschouwers en gasten." Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf!
Het circuit had overigens nog iets in de mouw steken, want lanceerde eerder deze maand stemfunfastic.be. Een website waar de fans en toeschouwers verbetervoorstellen kunnen lanceren.
 

Foto: Thomas SmetsDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op vrijdag 12 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons