van der Horst

Oriol Servia teamgenoot van Jérôme d’Ambrosio in Beijing

Oriol Servia - Dragon Racing
Oriol Servia - Dragon Racing
Dragon Racing kondigde Mike Conway en Jérôme d’Ambrosio aan als rijders voor het komende formule E seizoen, het kampioenschap voor elektrische formule wagens. De Brit zal er echter niet bijzijn bij de de start van het seizoen volgend weekend in China, hij kreeg immers een aanbod van Toyota om deel te nemen aan de WEC race in Ausin op één van de Toyota LMP1 bolides. Een voorstel dat Conway niet kon weigeren maar dat hem verhindert aan de start te staan van het Formule E kampioenschap. Voor de race in Beijing zal hij bij Dragon Racing vervangen worden door Oriol Servia.
  • Skylimit Events
Oriol Servia kent de Formule E wagen goed want hij nam deel aan de preseizoen-testen voor het Amerikaanse team alvorens dit koos voor Conway en d’Ambrosio. De Spanjaard was in het verleden aktief in verschillende formule kampioenschappen maar was de laatste jaren vooral aktief in het indy Car kampioenschap.

Foto: FIA Formula E



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule E op zaterdag 6 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Beijing (China).
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons