van der Horst

Oschersleben: 18 deelnemers voor de voorlaatste manche van het Belcar Endurance Championship.

Belgium Racing - Porsche 992 GT3 Cup
Belgium Racing - Porsche 992 GT3 Cup
Oschersleben ligt niet bij de deur en zoals verwacht maken niet alle teams uit de Belcar Series de verplaatsing naar Duitsland. Daarbij houdt de Porsche Carrera Cup Benelux tevens haar finale op de Red Bull Ring. Als gevolg komen er in Oschersleben slechts 18 wagens aan de start waarvan slechts vier behoren tot de topklasse.
Dirkx Motorsport - Mercedes-AMG GT4
Dirkx Motorsport - Mercedes-AMG GT4
Vier wagens komen dus uit in GTA met naast de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 twee Porsche’s voor Belgium Racing en één voor RedAnt Racing. Een wagen meer tellen we in de GTB klasse met naast de BMW’s van Hamofa Motorsport, Alnimax Racing, G&A Motors en BMS Motorsport de Mercedes-AMG GT4 van Dirkx Motorsport. Met zes wagens is TA de best bezette klasse. De BMW’s van PK Carsport, Hamofa Motorsport, Bilia Emond by G&A Racing en JDK by G&A Racing krijgen het gezelschap van de Cupra van GTE Racing en de Audi van M&D Racing. Slechts drie deelnemers zijn er TB, de BMW’s van JJ Motorsport, VDW Motorsport en IC Motorsport.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 22 september 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Oschersleben.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons