van der Horst

Oschersleben: Callaway Competition zegeviert in race 1

Callaway Competition - Corvette C7 GT3
Callaway Competition - Corvette C7 GT3
De Callaway Competition Corvette C7 GT3 van Markus Pommer en Marvin Kirchhöfer heeft tegen de verwachtingen in de eerste race van de ADAC GT Masters gewonnen. Zij hadden aan de meet iets meer dan drie seconden voorsprong op de HCB Rutronik-Racing Audi R8 LMS GT3 van Niederhauser/van der Linde. De laatste podiumplaats viel in handen van de BWT Mücke Motorsport Audi R8 LMS GT3 van Schmidt/Haase.
Montaplast by Land-Motorsport - Audi R8 LMS GT3
Montaplast by Land-Motorsport - Audi R8 LMS GT3
Dries Vanthoor was onze beste vertegenwoordiger, hij pakte samen met Ricardo Feller in de Montaplast by Land-Motorsport Audi R8 LMS GT3 de vierde plaats. Beste Mercedes was het exemplaar van Dienst/Read op de vijfde positie, in zesde positie volgde de eerste Porsche het Precote Herberth Motorsport exemplaar van Renauer/Preining. Adrien de Leener (KÜS TEAM75 Bernhard Porsche 911 GT3 R) eindigde met Matteo Cairoli op de zeventiende plaats. De PROpeak Performance Aston Martin Vantage van Maxime Martin werd gediskwalificeerd wegens een slecht geplaatste brandblusser.  

Foto's: ADAC GT Masters
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in ADAC GT Masters op zaterdag 27 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Oschersleben ADAC.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons