van der Horst

Oschersleben: nieuwe podiumplaats voor Boutsen Ginion Racing

Alex Morgan - Wolf-Power Racing Cupra
Alex Morgan - Wolf-Power Racing Cupra
Tom Coronel heeft in Oschersleben in de tweede race voor de TCR Europe zijn prestatie van de eerste race herhaald. De Nederlander bracht zijn Honda Civic van Boutsen Ginion Racing binnen op de tweede plaats, na de Wolf-Power Racing Cupra van winnaar Alex Morgan.
Podium Oschersleben race 2
Podium Oschersleben race 2
Morgan reed van start tot finish aan de leiding, maar moest op zijn hoede blijven voor Tom Coronel die de hele race druk bleef uitoefenen. Tot een echte aanval op de Cupra kwam het echter nooit. Josh Files (Target Competition Hyundai i30 N) eindigde eenzaam op de derde plaats en vergroot daarmee zijn voorsprong in de puntenstand tot 78 punten op merkgenoot Luca Engstler.

Santiago Urrutia reed de Team WRT Audi RS 3 LMS naar een vijfde plaats achter Dominik Baumann (Target Competion Hyundai i30 N). Gilles Magnus (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) reed een voorzichtige race en eindigde als tiende. Maxime Potty (Team WRT VW Golf) kwam in aanrijding met Mat’o Homola en eindigde achteraan.

Foto's: TCR Europe
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op maandag 5 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Oschersleben.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons