Oschersleben: Podiumplaats voor Anthony Kumpen in race 2

Anthony Kumpen - PK Carsport
Anthony Kumpen (PK Carsport) eindigde in de tweede EuroNASCAR PRO van de NASCAR Whelen Euro Series op het circuit van Oschersleben als derde. Ook Marc Goossens (CAAL Racing) haalde opnieuw de top tien, na zijn podiumplaats zaterdag kwam hij ditmaal als zevende over de finishlijn.
Thuisrijder Tobias Dauenhauer (Bremotion) vertrok van op de pole en wist de koppositie heel de race vast te houden. Paul Jouffreau (RDV Competition) reed gans de wedstrijd in het spoor van Dauenhauer maar kon die nooit bedreigen. De derde plaats ging naar Anthony Kumpen die zo kostbare punten sprokkelde alvorens richting circuit Zolder te trekken voor de finale van de NASCAR Whelen Euro Series. Vittorio Ghirelli (Team Bleekemolen) en Gianmarco Ercoli ( CAAL Racing) vervolledigden de top vijf. Goossens finishte als zevende achter Liam Hezemans (Hendriks Motorsport). Sven VanLaere (CAAL Racing) werd net als zaterdag veertiende in de EuroNASCAR 2 race.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op zondag 24 september 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Oschersleben.