van der Horst

Paasraces: Meeting vindt wel degelijk plaats

Dutch Renault Clio Cup
Dutch Renault Clio Cup
De Kruidvat Gillette Paasraces op Circuit Park Zandvoort, geprogrammeerd voor zaterdag 30 maart en maandag 1 april, zullen gewoon doorgang vinden. Eerdere berichten op internetfora over een eventuele afgelasting zijn daarmee onjuist. Hoewel op TT-Circuit Assen de ONK Paasraces wel geannuleerd zijn, zullen de Kruidvat Gillette Paasraces op Circuit Park Zandvoort gewoon verreden worden. Het populaire familie-evenement is gratis te bezoeken met de speciale Kruidvat Family-tickets.
Op zaterdag 30 maart vangt het programma om 9.00 uur aan met de eerste vrije training. Later die dag zullen de coureurs direct moeten presteren, tijdens de kwalificaties, die bepalend zijn voor de startopstellingen. Alle wedstrijden staan geprogrammeerd voor maandag 1 april. Vanaf 9.00 uur wordt op tweede paasdag het startsignaal gegeven voor de eerste race. Het gevarieerde programma omvat niet alleen wedstrijden van Dutch Power Pack series als de Formido Swift Cup, Dutch Renault Clio Cup en Burando Production Open, maar ook races met historische monoposto’s. De klap op de vuurpijl komt van het bulderende racegeweld van de 1000 pk sterke racetrucks uit The Truck Race Battle.

Leuke dag voor het hele gezin

Het publiek wordt daarnaast getrakteerd op een wervelende demonstratie van Daniel de Jong in de bloedsnelle Auto GP bolide van Manor MP Motorsport. Tweede paasdag wordt daarmee een absolute fun-dag voor het hele gezin, met ook veel vermaak in het rennerskwartier met het Kruidvat Kinderparadijs met o.a. een klimladderspel, diverse luchtkussens en een sensationele Monstertruck stuntshow op de Heineken Paddock. Tevens is er in de middagpauze een fantastisch optreden van rapper Lange Frans.

Gratis naar de Kruidvat Gillette Paasraces

Speciaal voor de Paasraces hebben Kruidvat en Gillette een publieksactie opgezet, waarbij gratis kaarten voor de races te verkrijgen zijn. Bij aankoop van artikelen uit de speciale Kruidvat actiefolder (geldig van 19 t/m 31 maart) ontvangt men een family-ticket, dat gratis toegang geeft tot het duinterrein, de hoofdtribune én de Heineken Paddock voor twee volwassenen en twee kinderen.

Toegangskaarten

Alle overige toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl) of bij de ruim 400 Primera winkels. Kaarten die besteld worden in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa’s op het evenement zelf. Zo kost een weekend-duinkaart, inclusief toegang tot de Heineken Paddock op zowel zaterdag als maandag, in de voorverkoop € 10,00, waarbij kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang krijgen. Een weekend-paddockkaart, met toegang tot de Tango Paddock en het pitsdak, kost in de voorverkoop met de tijdelijke Paas-korting slechts € 20,00 (normaal € 35,00 aan de kassa). Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, ontvangen vijftig procent korting op een paddockkaart.

Circuit Park Zandvoort press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op donderdag 28 maart 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paasraces.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons