van der Horst

Paul Ricard: 42 deelnemers voor de GT4 European Series

Street Art Racing - Aston Martin vantage GT4
Street Art Racing - Aston Martin vantage GT4
Voor de derde manche van de GT4 European Series, die dit weekend plaatsvindt op het Franse circuit van Paul Ricard, staan er 42 wagens op de inschrijvingslijst. Bij de Belgische teams vinden we natuurlijk Street Art Racing en Selleslagh Racing Team terug, alhoewel het laatste team enkele wijzigingen bij de rijders doorvoerde.
  • STX Motorhomes
SRT - Mercedes-AMG GT4 - Dumarey/Glorieux
SRT - Mercedes-AMG GT4 - Dumarey/Glorieux
Zo zien we geen Bas Schouten meer bij Selleslagh Racing Team dat wel twee wagens inzet in de Silver Cup naast een in de AM klasse. Op de #30 Mercedes AMG GT4 vinden we zoals bij de eerste races Guillaume Dumarey en Jean Glorieux terug, terwijl op de #31 Aurélien Panis en Stéphane Lémeret het stuur delen. De wagen die uitkomt in de AM klasse komt in handen van Jean-Luc Behets en Johan Vannerum. Bij Street Art Racing brengt men de twee Aston Martin Vantage GT4 aan de start voor de duo’s Jamie Vandenbalck/Julien Darras en Pascal Bachmann/Clément Seyler. Natuurlijk is er ook nog Benjamin Lessennes die met Daniel McKay (Equipe Verschuur McLaren 570S) de puntenstand van de GT4 European Series aanvoert.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 28 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons