van der Horst

Paul Ricard: 47 wagens aan de start van de Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe

Van der Horst Motorsport
Van der Horst Motorsport
Voor de derde manche van de Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe dit weekend op het circuit van Paul Ricard staan er niet minder dan 47 Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo aan de start, een evenaring van het record aantal dat gehaald werd voor de openingsmanche te Monza. Het is uitkijken naar de prestaties van onze landgenote Sarah Bovy (Leipert Motorsport #2). Ook Van der Horst Motorsport tekent weer present met twee wagens voor Gerard van der Horst en William Van Deyzen.
Sarah Bovy
Sarah Bovy
Vito Postiglione (Imperiale Racing) staat voorlopig aan de leiding in de PRO klasse met drie punten voorsprong op Dennis Lind (Raton Racing). In de Pro-Am klasse voeren Patrick Kujala en Adrian Amstutz het klassement aan met 45 punten, daarna volgt de jonge Nederlander Rick Breukers met 42 punten. Sarah Bovy staat op een gedeelde tiende plaats. Steve Tandy is puntenleider in de Am klasse. Tenslotte in de Cup klasse prijkt Gerard van der Horst op een mooie tweede plaats met 46 punten amper twee minder dan puntenleider Tim Richards. William Van Deyzen staat derde met 36 punten.

De eerste race van het weekend gaat zaterdag om 14u30 van start, de tweede race staat gepland op zondag om 12u05.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 23 juni 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons