van der Horst

Paul Ricard: 50 deelnemers voor de GT4 European Series

Jean-Luc Behets/Johan Vannerum - SRT Mercedes-AMG GT4
Jean-Luc Behets/Johan Vannerum - SRT Mercedes-AMG GT4
Dit weekend is de GT4 European Series aan haar tweede meeting toe die doorgaat op het circuit van Paul Ricard. Voor deze Franse manche staan er 50 deelnemers op de inschrijvingslijst. Van Belgische zijde tekenen Selleslagh Racing Team, Kenny Herremans, Antoine Potty en Nico Verdonck/Rodrigue Gillion present.
Kenny Herremans/Dante Rappange - V8 Racing Chevrolet Camaro GT4
Kenny Herremans/Dante Rappange - V8 Racing Chevrolet Camaro GT4
Vijftig wagens verdeeld over 25 verschillende teams telt de inschrijvingslijst voor de tweede manche van de GT4 European Series. Het Belgische Selleslagh Racing Team brengt opnieuw twee Mercedes-AMG GT4’s aan de start. De #34 van Luca Bosco en Alexandre Papadopulos komt uit in de Silver Cup, de #32 van Johan Vannerum/ Jean-Luc Behets vinden we dan weer terug in de Am klasse. Ook ingedeeld in de Silver klasse is de CMR Toyota GR Supra GT4 die onze landgenoot Antoine Potty deelt met de Fransman Romain Monti. De Prosport Racing Aston Martin vantage GT4 van Nico Verdonck en Rodrigue Gillion komt uit in de Pro-Am klasse net als de V8 Racing Camaro van Kenny Herremans en Dante Rappange.

Foto's: Racing International Photography
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op donderdag 2 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons