van der Horst

Paul Ricard: Dubbel voor KTM in race 2

Nipte zege voor de RTR Projects KTM X-Bow GT2
Nipte zege voor de RTR Projects KTM X-Bow GT2
De tweede race voor de Fanatec GT2 European Series werd gewonnen door de RTR Projects KTM X-Bow van Jan Krabec en Matej Homola. Het werd wel een nipte zege want de RTR Projects KTM had slechts een halve lengte voorsprong op de Team MZR KTM X-Bow van Reinhard Kofler en Martin Koch. Maserati moest zich ditmaal tevreden stellen met de zege in de AM klasse met de derde plaats algemeen voor de LP Racing MC20 GT2 van Philippe Prette.
Motorsport 98 - Mercedes-AMG GT2
Motorsport 98 - Mercedes-AMG GT2
De LP Racing Maserati MC20 GT2 van Leonardo Gorini en Carlo Tamburini, die zaterdag de eerste race won, werd eerst teruggeslagen door de extra seconden succesbestraffing bij de pitstop alvorens Gorini spinde zodat de wagen niet verder kwam dan de dertiende plaats. De Denen Andersen en Birch brachten de Razoon - more than racing KTM als vierde over de streep. Gilles Vannelet en Jean-Luc Beaubelique (Akkodis ASP Mercedes-AMG GT2) pakten de vijfde plaats en werden tweede in de Am klasse. Eric De Doncker en Loris Hezemans (Motorsport 98 Mercedes-AMG GT2) eindigden een plaats beter dan zaterdag en werden zevende algemeen.

Foto: Fanatec GT2 European Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT Series op zondag 7 april 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons