van der Horst

Paul Ricard: Geen nieuwe titel voor Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende

L’Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
L’Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
Op het circuit van Paul Ricard vond dit weekend de finale van het Franse GT kampioenschap plaats. Onze landgenoot Benjamin Lessennes, die samen met Ricardo van der Ende uitkomt op een BMW M4 GT4 van L’Espace Bienvenue maakte voor het weekend nog kans op een nieuwe titel, maar de races verliepen niet zoals voorzien en Enzo Joulié en Étienne Cheli (Matmut Evolution Toyota GR Supra GT4), die de twee laatste races van het jaar wonnen zijn de nieuwe kampioenen.
Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende kwamen nochtans als leiders toe op het circuit van Paul Ricard, maar in de eerste race kwamen ze niet verder dan een elfde plaats algemeen (vijfde in de Silver Cup). Om nog kans te maken op de titel moeste ze eerste of tweede worden in race 2, maar dat lukte niet. Onze landgenoot en zijn Nederlandse teamgenoot finishten pas op de vijfde plaats.

Foto: FFSA GT - GT4 France
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zondag 8 oktober 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons