van der Horst

Paul Ricard: Sterk optreden van Nico Verdonck en Kenny Herremans in kwalificatie GT4 European Series

Prosport Racing - Aston Martin Vantage GT4
Prosport Racing - Aston Martin Vantage GT4
Op het circuit van Paul Ricard vonden de twee kwalificatiesessies plaats voor de races van de GT4 European Series. Simon Gachet (Akkodis ASP Mercedes-AMG) was de snelste in de eerste kwalificatiesessie in de tweede ging de beste chrono naar Lluc Ibañez (NM Racing Team Mercedes-AMG). Nico Verdonck (Prosport Racing Aston Martin Vantage GT4) zette een sterke prestatie neer met een tweede chrono in de eerste sessie, Kenny Herremans (V8 Racing Camaro GT4) deed even goed in de tweede sessie.
  • Heinz Performance
V8 Racing - Camaro GT4
V8 Racing - Camaro GT4
Ook Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4) was goed op dreef en realiseerde in de eerste kwalificatie de vierde tijd op 50 deelnemers. In die zelfde sessie reed Alexandre Papadopulos (Selleslagh Racing Team Mercedes-AMG) de zevenendertigste tijd, Jean-Luc Behets (Selleslagh Racing Team Mercedes-AMG) realiseerde de vierenveertigste chrono. Kenny Herremans was de snelste Belg in de tweede sessie met de tweede tijd, zijn Nederlandse teamgenoot Dante Rappange had in de eerste kwalificatie de achtste tijd neergezet. Ook Luca Bosco (Selleslagh Racing Team Mercedes-AMG GT4) maakte indruk met een zesde chrono algemeen, vierde in de Silver Cup. Johan Vannerum (Selleslagh Racing Team Mercedes-AMG) klokte de tweeënveertigste tijd, net een plaats beter dan Rodrigue Gillion (Prosport Racing Aston Martin Vantage GT4).

Foto's: GT4 European Series
 
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 4 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons