van der Horst

Paul Ricard: Top tien plaats Nicolas Baert

Mike Halder - Profi Car Team Halder Honda Civic Type R
Mike Halder - Profi Car Team Halder Honda Civic Type R
Vertrokken van op de pole leidde Mike Halder (Profi Car Team Halder Honda Civic Type R) van start tot finish en won de tweede race voor de TCR serie op het circuit van Paul Ricard voor Néstor Girolami (PSS Racing Team Honda Civic Type R) en Teddy Clairet (Team Clairet Sport Peugeot 308). Mehdi Bennani (Audi RS 3 LMS), zaterdag nog tweede en die uitkomt voor het Belgische Comtoyou Racing, kwam ditmaal als vijfde over de streep. Nicolas Baert (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) wist na een opgave in de eerste race nu de negende plaats te pakken.
Sami Taoufik in de derde Audi van Comtoyou Racing was op weg naar een top tien plaats tot een drive through penalty voor een jump start hem terug wierp naar een verre achttiendde plaats. Tom Coronel (Boutsen Ginion Racing Honda Civic Type R) werd bij de start het slachtoffer van een aanrijding en moest de strijd staken.

Foto: TCR Europe



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op zondag 23 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons