van der Horst

Paul Ricard: Twee Audi’s voor PK Carsport - debuut voor Brabham BT63

Brabham BT63 Concept GT2
Brabham BT63 Concept GT2
Volgend weekend vindt op het circuit van Paul Ricard de finale van de GT2 European Series waar men een recordaantal deelnemers verwacht. Immers 16 wagens komen er ditmaal aan de start maar blikvanger wordt zeker de Brabham BT63 Concept GT2 die er zijn racedebuut zal maken. PK Carsport doet het dan weer voor het eerst met twee wagens.
PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
Brabham ambieert een volledig seizoen in de GT2 European Series in 2022, maar de BT63 Concept GT2 maakt dit weekend al zijn debuut in Frankrijk. High Class Racing, het team dat ook de Audi inzet voor puntenleiders Mark Patterson en Anders Fjordbach brengt de wagen aan de start met als rijders Dennis Andersen en David Brabham. Bert Longin en Peter Guelinckx die tweede liggen in de tussenstand van het kampioenschap krijgen bij PK Carsport versterking van een tweede Audi R8 LMS GT2 die bemand wordt door Stienes Longin en Jens Liebhauser. Andere nieuwigheden voor de race zijn de deelname van een Ferrari 488 Challenge Evo voor Littman/Demarchi terwijl Target Racing twee Lamborghini’s Huracan Super Trofeo inzet.

Foto's: Brabham & Fanatec GT2 European Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sports Club op maandag 27 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Belgian Truck GP

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons