van der Horst

Persmededeling Anthony Kumpen n.a.v. berichten over dopinggebruik

Anthony KUMPEN heeft met verbazing kennisgenomen van de publicaties dewelke vandaag over hem zijn verschenen. Hij ontkent met klem ooit doping te hebben gebruikt in een poging zijn prestaties of uithouding op onrechtmatige wijze te bevorderen. Na een zwaar ongeluk in Tours werden de gekende symptomen van ADHD sterker, zodat verdere medicatie noodzakelijk bleek. Deze medicatie werd voorgeschreven door een arts. Anthony KUMPEN tekende dan ook beroep aan tegen de beslissing van de disciplinaire commissie en is thans in afwachting van de uitspraak in graad van beroep.
  • STX Motorhomes
Anthony KUMPEN afschilderen als opzettelijke dopingzondaar is bijgevolg volstrekt onjuist, bijzonder tergend en hoogst schadelijk. De wet stipuleert dat voorlopige schorsingen via beveiligde en vertrouwelijke communicatiekanalen aan de sportverenigingen worden gecommuniceerd. Aangezien dit hier niet gerespecteerd werd, heeft Anthony KUMPEN besloten om Mr. Omar SOUIDI in te schakelen teneinde de verantwoordelijke van deze fout te dagvaarden voor de bevoegde rechtbank.

Persbericht Anthony Kumpen



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op vrijdag 22 februari 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally van Haspengouw.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons