van der Horst

Petrolhead Days kalender 2023 onthuld

Na een jaar vol circuitplezier, kijken wij er ongeduldig naar uit u te mogen ontvangen op Circuit Zolder voor ons 8ste seizoen met opnieuw negen Petrolhead Days waaronder onze Petrolhead Sunday. We hopen dat u het goed maakt en dat we elkaar snel kunnen weerzien.
We beginnen het Petrolhead-seizoen met een voorjaar vol leuke events. Al op 16 maart vindt onze eerste Petrolhead Thursday van het jaar plaats. Deze wordt snel opgevolgd door een editie in april en 2 Petrolhead Days in mei waaronder onze jaarlijkse Petrolhead Sunday.

Ook de zomer is goed gevuld bij Petrolhead Days met een circuitdag in juni en juli, gevolgd door onze jaarlijkse Petrolhead Afterwork in het voorprogramma van de 24 Hours of Zolder in augustus. Nieuw dit jaar is het SPORT ONLY concept waar we de baan exclusief vrijhouden voor vrij rijden, zonder warming-up treintjes.

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met 2 Petrolhead Thursdays in het najaar. Boek tijdig uw Petrolhead Days want de meeste van onze events zitten enkele weken voor aanvang vol. We verwelkomen u met alle plezier op onze events.

Petrolhead Days
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op zondag 27 november 2022.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons