Phoenix Racing en Audi Asia slaan handen in elkaar

Phoenix Racing - Audi R8 LMS ultra
Phoenix Racing zal na een jaar afwezigheid dit seizoen terugkeren naar de Blancpain Endurance Series. In samenwerking met Audi Sport customer racing Asia zal het team alvast een wagen aan de start brengen. Blikvanger is de meest recente winnaar van de 24 uren van de Nürburgring en Spa, Markus Winkelhock. Hij krijgt de opdracht mee om Marchy Lee en Shaun Thong, beiden afkomstig uit Hong Kong, kennis te laten maken met het kampioenschap.
Lee (Silver) won de eerste editie van de Audi R8 LMS Cup in 2012, terwijl de 18-jarige Thong (Bronze) eerder ook al in dat kampioenschap racete en vorig jaar reeds naar Europa kwam voor een seizoen in de Euroformula Open (F3). Het logo van de Audi R8 LMS Cup zal dan ook een prominente plaats innemen op de zijkant van de wagen.

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op zondag 1 maart 2015.