van der Horst

Polle Geusens met GT86 CS-R3 naar Condroz

Patrick Snijers - Toyota GT86
Patrick Snijers - Toyota GT86
Polle Geusens zal de komende rally van de Condroz betwisten in de Toyota GT86 CS-R3. Dat maakte Toyota zelf bekend dinsdag.
  • Shopa
Op het programma van Geusens en zijn co-rijder Filip Cuvelier stond oorspronkelijk dat ze zouden starten in de Ford Fiesta R5 waar de jonge Limburger al het hele jaar mee rijdt en waar hij al flink wat progressie mee boekte. Dinsdag pakte Toyota echter uit met spannend nieuws voor de 27-jarige Guesens. Hij ruilt de Fiesta in de voor de spectaculaire Toyota GT86.

De Toyota vierde zijn Belgische debuut in de Condroz van 2015, toen in handen van oud-Europees en meervoudig Belgisch kampioen Patrick Snijers. Polle Geusens mag nu nog eens het ware potentieel van de achterwielaangedreven wagen tonen.

Er was trouwens al een link tussen de familie Geusens en Toyota want Polle zijn broer, Door, maakt deel uit van het WRC-team.

De rally van de Condroz wordt het eerste weekend van november betwist in en rond Huy.

Foto: Sandro DelaereSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op dinsdag 24 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Condroz Rally.

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons