van der Horst

Portimao: Speciale gouden decoratie voor de BMW van Alessandro Zanardi

Alessandro Zanardi - ROAL Motorsport BMW Z4 GT3
Alessandro Zanardi - ROAL Motorsport BMW Z4 GT3
Er wachtte Alessandro Zanardi een aangename verrassing wanneer hij vandaag toekwam op het circuit van Portimao, het strijdtoneel waar dit weekend de vijfde manche van de Blancpain Sprint Series doorgaat. De Italiaan behaalde vorig weekend op de Paracycling World Championships twee gouden medailles (time trial en team relay) en een zilveren plak (wegrace) en om dit succes extra in de verf te zetten had men bij BMW Motorsport er niet beter op gevonden dan de bolide van de Italiaan in een nieuwe goudkleurige decoratie te steken.
De ROAL Motorsport BMW Z4 van Zanardi stond tot nu toe in een eenvoudig wit kleedje maar voor dit weekend werden de motorkap en het dak in het goud getooid en vertoond de wagen een stilistische afbeelding van de Italiaan rijdend op zijn handbike. Die speciale decoratie liet BMW ontwerpen na de prachtige prestaties van de Italiaan op het Paracycling wereldkampioenschap. Zanardi was zeer ontroerd door deze geste en voegde er al lachend aan toe dat hij dit weekend heel voorzichtig zal rijden omdat hij bang is om de mooie decoratie te beschadigen.

Foto: BMW



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sprint op donderdag 4 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Algarve.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons