van der Horst

Portimão: Tutumlu schenkt SRT de pole voor race 1

Isaac Tutumlu - SRT Corvette C6/ZR1
Isaac Tutumlu - SRT Corvette C6/ZR1
Isaac Tutumlu is zijn samenwerking met Selleslagh Racing excellent begonnen, de Spanjaard zette de SRT Corvette namelijk op pole voor de eerste van het GT Open kampioenschap. Met een tijd van 1:46.745 was de Spanjaard 161 duizendste seconde sneller dan de SMP Racing Ferrari van Daniel Zampieri. Ook op de tweede lijn vinden wij een Corvette en een Ferrari terug, Miguel Ramos reed de V8 Racing Corvette naar de derde startplaats net voor de Scuderia Villorba Corse Ferrari van Andrea Montermini.
Dylan Derdaele - V8 Racing Corvette GT3
Dylan Derdaele - V8 Racing Corvette GT3
Op de vijfde startplaats vinden wij ook de eerste deelnemer in de GTS klasse terug, Paolo Ruberti was de snelste van een Ferrari trio dat verder bestond uit Stefano Gattuso (Ombra Racing) and Cédric Sbirrazzuoli (AF Corse). Deze laatste deelt de Ferrari met onze landgenoot Adriën De Leener. Dylan Derdaele nam het stuur van de V8 Corvette GT3 en reed een tiende tijd in de GTS klasse, wat overeenstemde met een vijftiende positie algemeen. Negentien bolides kwamen in actie op het Portugese circuit.

Foto's: GT Open



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zaterdag 7 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Portimão.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons