van der Horst

Portimão: United Autosports en Inter Europol Competition roepen reserverijders op

Paul di Resta
Paul di Resta
De eerste wedstrijd van het FIA WEC zit er nog maar net op, maar teams kijken wel al verder richting juni voor de allereerste 8 Uur van Portimão. Gezien dat weekend samenvalt met een manche van het IMSA WeatherTech Sportscar Championship in Detroit, moeten sommige racers, die een dubbel programma afwerken, keuzes maken inzake aan welke race zij de voorkeur geven. Hierdoor moeten United Autosports en Inter Europol Competition een vervanger oproepen voor Portugal.
Zowel Filipe Albuquerque - bij Wayne Taylor Racing - en Renger van der Zande - Chip Ganassi Racing - opteren voor de manche in Detroit in plaats van de tweede wedstrijd van het FIA WEC. Daarom besloot United Autosports, dat overigens de LMP2 klasse in Spa won afgelopen weekend, beroep te doen op Paul di Resta, terwijl van der Zande bij Inter Europol Competition vervangen wordt door Louis Déletraz.

Foto: United AutosportsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA World Endurance Championship op maandag 3 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 8H Portimão.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons