van der Horst

Powercars in het teken van vernieuwing

Powercars
Powercars
Powercars viert zijn 30ste verjaardag en dat zal iedereen geweten hebben. Eddy Van Oost, ooit een begenadigd rallyrijder, startte destijds PowerCars op, maar door de jaren heen specialiseerde de man uit Loppem zich vooral in jonge en nieuwe gespierde wagens van het type Porsche, Ferrari, Aston Martin, BMW, Audi … En de opvolging is in ieder geval verzekerd. Enkele jaren geleden startte Eddy, samen met zijn zonen Olivier en Matthias VO-Cars op in Torhout waarbij het accent meer werd gelegd op andere en iets minder gespierde jonge tweedehands wagens. Nu is het de bedoeling dat op beide locaties overkoepelend wordt gewerkt onder ‘PowerCars Powered by Van Oost’ divisie Loppem en divisie Torhout.
Powercars
Powercars
PowerCars heeft zich door de jaren heen ontpopt tot de specialist van aan- en verkoop van jonge tweedehands en nieuwe wagens, en dit met een correcte service na verkoop en met professionele kennis van zaken. Vooral Duitse merken, maar ook andere exoten en droomwagens, premiummerken en 4x4’s passeren de revue. Door zijn decennia aan ervaring treedt Powercars ook op als uw CarAgent in uw zoektocht naar de wagen van uw dromen.

Powercars
Powercars
Tijd om te vieren dus en dat zal gebeuren via een opendeurweekend op 28, 29 en 30 maart dat doorgaat in de vestiging van Torhout (zie bijgaande uitnodiging). Op zaterdag wordt zelfs een shuttle ingezet voor wie de vestiging in Loppem wil bezoeken. Gedurende deze drie dagen zullen de bezoekers worden verwelkomd met een hapje en een drankje.

Powercars
Powercars
Op vrijdag tijdens de nocturne wordt ook het raceteam voorgesteld. Onder de naam van Thems Racing by Powercars zullen Nicolas Vandierendonck en Olivier Van Oost hun programma bekend maken met de Ferrari 458 Challenge en de Porsche 997 Supercup inzake hun deelname aan de BRCC (Belgian Race Car Championship) en de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Dit onderdeel wordt gepresenteerd door Jeffrey Van Hooydonk.

febc83b56f047aca0b354cf90f321874edeffda9.jpg
Powercars
Powercars
Powercars


Foto's: PowercarsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Varia op zondag 23 maart 2014.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons