van der Horst

Prettige Feestdagen en een gelukkig 2019!

Prettige feestdagen!
Prettige feestdagen!
Het einde van 2018 loert om de hoek, een jaar waarin een autosportseizoen wederom voorbijgevlogen is! Het was voor de enthousiastelingen achter Autosport.be bovenal een boeiend seizoen en dat bleek ook uit de vele reacties die we de voorbije 12 maanden mochten ontvangen. Voor Autosport.be was 2018 een jaar waarin de ingeslagen weg verder bewandeld werd, maar we tegelijkertijd ook inzetten op het opnemen van karting in onze verslaggeving en zelfs het brengen van automotive berichten die niet strikt aan de racerij waren gerelateerd. Afgaand op onze bezoekcijfers werd die aanpak gesmaakt door onze lezers.
Ook in 2019 kan, mag en moet u van Autosport.be dezelfde insteek qua berichtgeving verwachten. We bouwen verder op ons beproefde concept. We spenderen nog altijd veel aandacht aan het Belgische nieuws, zonder daarbij voorbij te gaan aan de internationale scène. We laten de amateur aan het woord en bieden de beginnende karter een podium, maar laten tevens absolute toprijders aanschuiven bij ons notitieboekje.

We brengen u verslaggeving in woord en beeld rechtstreeks vanaf de circuits, net zoals u dat ondertussen gewend bent. Autosport.be, de langst bestaande Belgische website in zijn soort, is uitgegroeid tot een vertrouwde partner en dat willen we zo houden. U weet wat u van ons mag verwachten en daarom zetten we ons beste beentje voor. We hopen dat we u kunnen blijven boeien en dat we een steun mogen betekenen voor zij die aan de Belgische autosport willen bouwen. Aarzel dan beslist ook niet om ons te contacteren, bij een vraag of opmerking rond een bepaald artikel of indien u de handen in elkaar wil slaan met Autosport.be. Bedankt voor uw trouwe steun, zowel als lezer en voor sommigen ook als broodnodige partner.

Rest ons nog u een vreugdevol jaareinde toe te wensen. Prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2019!

Vanwege de ganse Autosport.be-redactie
Martijn Wouters
Hoofdredacteur

Volg Autosport.be, ook in 2019!

 
Foto's: Marnik Mouchaers, Johnny Loix & Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op maandag 24 december 2018.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons