van der Horst

PROsport Racing met Belgische equipe richting topklasse NLS

PROsport Racing - Aston Martin Vantage GT3
PROsport Racing - Aston Martin Vantage GT3
PROsport Racing deed afgelopen week zijn programma uit de doeken, vooral één met de nadruk op de Nürburgring Langstrecken Series. Het Duitse team is vooral bekend om de Aston Martin Vantage GT4 die het geregeld inzette voor Rodrigue Gillion en Nico Verdonck in verschillende kampioenschappen, maar gaat nu een stapje hogerop. Zo wordt er een Aston Martin Vantage GT3 ingezet in de NLS met een compleet Belgische equipe met Verdonck, Maxime Dumarey en Jean Glorieux.
  • Prospeed Competition
Voor twee van de drie heren is het overigens niet het eerste uitstapje met de Vantage GT3. Dumarey en Glorieux reden ook samen de Hankook 24H Dubai in de Britse wagen en krijgen nu de ervaren Brusselaar naast hun. Overigens is dit niet de enige wagen die PROsport zal inzetten. Zo komt het team ook uit in de SP10-klasse met de Vantage GT4 voor Alexandre Walker, Guido Dumarey en Yevgen Sokolovskiy en zal het geregeld een tweede wagen inzetten voor Dumarey en Simon Belcaen. Tot slot zal men ook in klasse V5 een Porsche Cayman inzetten waar Emil Heyerdahl bevestigd is. De Noor zal daar genoeg ervaring opdoen om op termijn door te schuiven naar de GT4.

Foto: PROsport RacingDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Nürburgring Langstrecken Serie op zondag 20 maart 2022.
  • Belgian Truck GP

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons