van der Horst

Quick Race Car Parade op parking Quick Houthalen

GHK Racing - Porsche 911 GT3 Cup
GHK Racing - Porsche 911 GT3 Cup
Quick is ondertussen een gekende naam in de nationale autosport op circuit. De hamburgerketen steunt de Belgische Monegask Chris Mattheus al jaren en ook dit seizoen slaan de twee partijen hun handen wederom in elkaar. In de aanloop naar de volgende wedstrijd van het Belcar Endurance Championship, welke wordt verreden op Circuit Zolder samen met Supercar Challenge powered by Hankook, GT & Prototype Challenge powered by Hankook en TCR Benelux, zet Quick een heuse parade van racewagens op touw!
  • St. Paul
Guy Verheyen - Chris Mattheus
Guy Verheyen - Chris Mattheus
"We willen de circuitracerij dichter bij de mensen brengen", zegt Chris Mattheus. "Daarom bieden heel wat Quick-restaurants gratis tickets aan voor de Zolder Superprix. In het totaal voorzien we 6000 tickets en meer dan 200.000 flyers en posters. We wilden echter verder gaan dan dat en toen is het idee ontsproten om een parade met racewagens te doen. Om die parade zoveel mogelijk bravoure te geven, doen we een warme oproep aan alle raceteams om met hun wagen af te zakken naar de parking van Quick in Houthalen. Om hun enthousiasme te belonen, biedt Quick bovendien iedereen van het team gratis eten. Op die manier hopen we door middel van een win-win situatie zoveel mogelijk racefans een fantastische avond te bezorgen!"

Interesse om deel te nemen aan de parade of om de wagens te bewonderen? Kom dan op vrijdag 14 juli om 19h00 naar Quick Houthalen (Grote Baan 21, 3550 Houthalen-Helchteren). Het restaurant is ongeveer een kwartiertje rijden van Circuit Zolder. Teams die willen deelnemen contacteren best de verantwoordelijke van hun kampioenschap voor concrete instructies.

Foto's: Marnik Mouchaers & Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op dinsdag 4 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons