van der Horst

RACB National Team stopt samenwerking met Gino Bux en Eric Borguet

Gino Bux & Eric Borguet - Peugeot 208 R2
Gino Bux & Eric Borguet - Peugeot 208 R2
Gino Bux en Eric Borguet zullen de volgende manches van het FIA ERC Junior-kampioenschap niet in de kleuren van het RACB National Team afwerken. Afgelopen maandag zaten de bij het programma van de jonge Belgen betrokken partijen rond de tafel en er werd besloten de samenwerking met het duo stop te zetten.
“Zoals in het begin van het seizoen aangekondigd hebben we na de eerste vier wedstrijden een balans opgesteld”, stelt Geoffroy Theunis, manager van het RACB National Team. “De FIA ERC Junior-titel was het doel voor dit jaar en het is niet langer mogelijk dat doel te bereiken. In akkoord met onze partner Peugeot België-Luxemburg hebben we besloten het programma stop te zetten. Het was allesbehalve een makkelijke beslissing en we houden goede herinneringen over aan dit avontuur met Gino en Eric. Maar om deel te blijven uitmaken van het RACB National Team worden rijders onderworpen aan strenge criteria en moeten ze resultaten kunnen voorleggen.”

Binnen het RACB National Team wordt er gezocht naar een manier om zo snel mogelijk in de rallysport terug te keren.
“Samen met Peugeot België-Luxemburg zullen we alle mogelijkheden om nog voor het eind van het seizoen een Rally Stuurwiel te organiseren bestuderen, om zo nieuwe talenten te vinden”, besluit Geoffroy Theunis.

RACB National Team
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in FIA European Rally Championship op woensdag 1 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ypres Rally.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons