van der Horst

Race mee in de 25 Hours met Tom Boonen!

VW Fun Cup #114 - Clubsport Racing
VW Fun Cup #114 - Clubsport Racing
Nu de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2019, het hoogtepunt van het seizoen, voor de deur staat, heeft Clubsport Racing kosten noch moeite gespaard om zich te laten opmerken. Het Vlaamse team zet niet één, niet twee, maar wel drie exemplaren van de VW Fun Cup in, waarvan een waarmee u zelf de wedstrijd kan betwisten!
  • Shopa
Na de tiende plaats voor de revelatie van 2018 wil Clubsport Racing uit Halle/Brussel dit jaar nog beter doen. Daarom worden niet minder dan drie wagens ingeschreven voor de 25 Hours die allemaal willen strijden voor een podiumplaats in hun respectieve categorie.

Tom Boonen, Johan Huygens en Marnik Battryn krijgen het gezelschap van Matts Breckpot op de VW Fun Cup Evo3 #415 in de Fun-categorie, terwijl in het Pure-klassement Philip Vandewalle, Bram Vanhengel, Olivier Aerts en Charly Demunter op de #114 vervoegd worden door Benoit Cornette.

De versterkingen komen uit de karting en de rallysport. Matts Breckpot is een gewezen vicewereldkampioen karting en tweemaal Belgische kampioen in de Smart Cup, terwijl Benoit Cornette op zijn palmares verschillende rallywedstrijden heeft staan en eveneens een groot kartingliefhebber is.

Live beelden en een Biplace-auto

VW Fun Cup #415 - Clubsport Racing
VW Fun Cup #415 - Clubsport Racing
Bovendien stellen de rijders alles in het werk om de fans mee te laten genieten: enerzijds wordt er 25 uur lang een onboard livestream georganiseerd vanuit beide eenzitters. Die beelden worden op Facebook en YouTube uitgezonden en worden overgenomen door de Live TV van organisator Kronos Events. Anderzijds wordt er voor de gasten van het team een prachtige viploge voorzien in de Villa La Source, met zich op start-finish en met de neus op de befaamde eerste bocht.

Maar dat is niet alles! Voor het eerst zal Clubsport Racing eveneens een VW Fun Cup Biplace inschrijven waarin passagiers een circuitdoop kunnen beleven tijdens de 25 Hours. De vaste rijders worden ondersteund door Raf Van Belle, expert in de VW Fun Cup en de Biplaces, en zullen dus de wedstrijd betwisten op twee wagens van de twee categorieën. Het is duidelijk dat ze in beide klasses willen schitteren! In die optiek worden de drie wagens ook voorzien van een prachtige nieuwe livery die binnenkort onthuld wordt en die niet onopgemerkt zal voorbijgaan...

Meerijden in de race met Raf, Tom, Jokke, Philip, Marnik, Olivier, Bram of Charly kan nog, maar snel zijn is de boodschap, het aantal zitjes is immers bijna uitverkocht. De race live volgen, inschrijven voor de Clubsport viploge of de codrives kan via de Facebook-pagina van het team.

Foto's: Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op vrijdag 5 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons