van der Horst

Race Promotion Night: Speedlover Porsche pakt de pole

Speedlover Porsche 991
Speedlover Porsche 991
Achttien wagens nemen vandaag om 11u45 de start van de Race Promotion Night te Circuit Zolder. De Speedlover Porsche van Frank Belien, Cristophe Belien en Louis Machiels vertrekt van op de pole. De Porsche krijgt naast zich op de eerste lijn de EMG Motorsport BMW M235i van Bert Redant, Michiel Verhaeren en Peter Van Delm.
VR / Qvick Racing - BMW M235i
VR / Qvick Racing - BMW M235i
De tweede startrij wordt ingenomen door de VR / Qvick Racing BMW M235i van Dirk Van Rompuy/Erik Qvick/Tom Van Rompuy/Kenzi Qvick en de tweede EMG Motorsport BMW M235i met Patrick Franssen/Wiebe Wijtzes/Dylan Derdaele aan het stuur. Daarachter volgen de PDM Motorsport BMW Z3M van Pierre Landsheere/Dimitri Kluyskens/ Maxence Vandekerckhove) en de RBC Race Team Saker RAPX van Michael Roskam/Dave van de Velde/Bert van Gansen. De snelste Clubsport BMW was het exemplaar van QSR Racing van Jimmy De Breucker/Emille Liljeström/Bart Van Haeren met een achtste tijd. BMW levert dertien van de achttien deelnemende wagens, verder telt men nog een Saker, een Renault Clio, een VW Golf, een Ford Mondeo en een Porsche 991.

--- Uitslag kwalificaties Race Promotion Night 2016 (pdf) ---

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 12 november 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons