van der Horst

Race Promotion Night: PDM Motorsport en EMG Motorsport strijden om de zege

PDM Motorsport - BMW Z3M
PDM Motorsport - BMW Z3M
Halfweg de Race Promotion Night ligt de PDM Motorsport BMW Z3M van Pierre Landsheere/Dimitri Kluyskens/Maxence Vandekerckhove op kop, maar de EMG Motorsport BMW M235i Cup #22 van Patrick Franssen/Wiebe Wijtzes/Dylan Derdaele ligt niet veel achter en nadert snel op de leider. De top drie wordt voorlopig volgemaakt door de VR / Qvick Racing BMW M235i van Dirk Van Rompuy/Erik Qvick/Tom Van Rompuy/Kenzi Qvick.
Van der Horst Motorsport - BMW Clubsport
Van der Horst Motorsport - BMW Clubsport
De BMW Compact M3 van Manfred Verbeke/Denis Smets bezet voorlopig de vierde plaats en de top vijf wordt volgemaakt door de Van der Horst Motorsport BMW Clubsport van Steven Dewulf/Gregory Eyckmans/Sam Dejonghe. De Speedlover Porsche die aan de leiding reed zowel als de Heli Racing BMW 120D werden uit de race genomen wegens het overschrijden van de geluidsnorm. Ook de Ford Mondeo #149 moest al vroeg in de race de strijd staken.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Nationaal op zaterdag 12 november 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons