Racing Festival: Nederland boven - Leburton beste Belg

Domenique Kraan - KNAF-Deltion Academy by JKM
Een volledig Nederlands podium kregen we na de eerste race van de Ford Fiesta Sprint Cups met Domenique Kraan voor Loek Hartog en Laurens De Wit. Beste Belg en winnaar van de Ford Fiesta Sprint Cup BE was Martin Leburton, die vijfde algemeen werd.
Kenny Herremans - Team Floral
Ook de vierde plaats ging met Liroy Stuart naar een Nederlander, Leburton sloot als beste Belg de top vijf af. Kenny Herremans (zevende algemeen) werd tweede in de Belgische Cup,  Jens Verbesselt (negende algemeen) vervolledigde het Belgische podium. Yannick Redant en Ruben Valckenaere reden zich in de top vijf van de Ford Fiesta Sprint Cup BE, Stienes Longin kreeg nog steeds te kampen met een nukkige motor en werd pas zesde en doet alzo een slechte zaak in het kampioenschap.

Foto's: Niels Vaeck

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Ford Fiesta Sprint Cup Belgium op zaterdag 29 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Racing Festival.