van der Horst

Rallye de Wallonie: Robert Droogmans zegt af!

Komend weekend wordt in de omgeving van Namen de Rallye de Wallonie verreden. Na zijn misser in de TAC Rally keek Robert Droogmans uit naar deze 3de manche van het Yokohama Belgian Historic Championship om sportieve revanche te kunnen nemen. Maar dit wordt nu even uitgesteld, want het Astrum Retro Team geeft forfait voor de klassieker in Namen.
  • Prospeed Competition
"Bij het uitwerken van de plannen om met Robert en het Astrum Retro Team deel te nemen aan het Belgisch Historic Rally Kampioenschap, bestond dit kampioenschap uit acht wedstrijden. Wij veronderstelden dat er tweemaal vier wedstrijden waren, waarvan één schrapresultaat mocht weerhouden worden. Deze veronderstelling geldt voor heel wat Historic piloten.

Vorige week zijn we echter te weten gekomen dat de Bianchi Rally ook meetelt voor het BK en dat nu de zes beste resultaten uit negen wedstrijden meetellen voor de puntenstand. We willen niemand voor het hoofd stoten over foute of late communicatie i.v.m. het toetreden van de Bianchi, maar het feit is dat de logistieke kant van het team niet toelaat om aan alle negen wedstrijden deel te nemen. Ondanks dat Robert en Johnny reeds de verkenningen hadden afgewerkt, werd besloten om de enige driedaagse wedstrijd van onze kalender te schrappen. Jammer voor de sympathieke organisatie van de Rallye de Wallonie, want zij hebben er alles aangedaan om ons toch te kunnen laten starten. Onze volgende rally wordt nu de Sezoens Rally in Bocholt," aldus teammanager Freddy Vieren.

Robert Droogmans press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op vrijdag 26 april 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rallye de Wallonie.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons