van der Horst

Rallyworld 2019 voorgesteld

RallyWorld 2019
RallyWorld 2019
Vorige week werd in Sint-Truiden de vierendertigste jaargang van Rallyworld gepresenteerd, het boek van Limburgers Willy en Nick Weyens die ook regelmatig Autosport.be sieren met hun knappe beelden uit alle hoeken van de wereld. Zoals steeds biedt het dikke boek een prachtig overzicht van het voorbije WRC-seizoen, aangevuld met schitterende plaatjes en uitslagen uit het Belgisch kampioenschap Rally, het Belgian Historic Rally championship, het ERC, de TER en de Dakar . Het voorwoord is dit jaar van de hand van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, lange tijd in de running voor de wereldtitel, maar uiteindelijk - voor de vierde maal - gekroond tot vice-wereldkampioen. De Hyundai i20 WRC van het Belgische duo siert ook de cover van het boek.
Rallyworld 2019 is een dik naslagwerk van meer dan 250 pagina's en is voor elke rally-fan tegenwoordig verplichte lectuur geworden. Traditioneel worden de vele prachtige beelden gekruid met uitslagen en streepjes tekst, het recept is ondertussen gekend - en befaamd, en geprezen. "Ik ben zeer trots de ondertussen 34e editie te kunnen voorstellen", vertelt Willy Weyens. "Het is een topproduct geworden dat ik met veel plezier samen met mijn zoon Nick heb samengesteld." De Pater Familias van het gezin Weyens sloot bovendien af met een streepje goed nieuws, want "ik kan nu reeds bevestigen dat er ook een editie 35 zal komen!"

Het is te bestellen via de website van Willy Weyens, waarbij u tevens kan genieten van het voordeeltarief van 29 euro. De edities van de vorige jaren gemist? Geen paniek, ook die kan u tegen een voordelig tarief nabestellen!
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op woensdag 12 december 2018.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons