van der Horst

Rallyworld 2020 ligt nu in de winkel

Nick en Willy Weyens bij de presentatie van Rallyworld 2020
Nick en Willy Weyens bij de presentatie van Rallyworld 2020
Tradities zijn er om in ere te houden en dat geldt zeker voor de jaarlijkse Rallyworld-kroniek van Willy Weyens. De Limburger en zijn zoon Nick zitten met Rallyworld 2020 ondertussen aan de 35e editie. Wij waren er eerder deze week bij in Sint-Truiden waar tijdens de voorstelling ondermeer Patrick Snijers, Kris Princen en Pascal Gaban present tekenden. Willy Weyens zelf maakte van de gelegenheid gebruik om ook zijn echtgenote in de bloemetjes te zetten.
Het voorwoord van Rallyworld 2020 is dit keer van kersvers wereldkampioen Ott Tänak. Ook in deze editie van meer dan 250 pagina's herbeleven we het WK en BK rally en de Dakar 2019 aan de hand van vele honderden prachtige foto's. Wil u echter nog korter bij de actie komen dan herinneren we u graag aan het feit dat Willy Weyens nog steeds een zitje vrij heeft in zijn perswagen voor de komende Saudi-Dakar Rally.

Rallyworld 2020 is verkrijgbaar in de krantenwinkels, diverse boekhandels en Standaard Boekhandel. U kan het ook rechtstreeks bij Willy Weyens bestellen op het nr. 013/532821 of via rallyw@mail.com. De prijs is 35 euro incl. verzending.
 
Foto's: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Varia op zaterdag 7 december 2019.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons