van der Horst

Red Bull Ring : Britse dubbel in de formule 2

Russell voor Norris op de Red Bull Ring
Russell voor Norris op de Red Bull Ring
George Russell (ART GP) heeft zaterdag zijn polepositie omgezet in een overwinning tijdens de hoofdrace voor het Formule 2 kampioenschap op de Red Bull Ring. Lando Norris (Carlin) pakte de tweede plaats en behoudt de leiding in de puntenstand. Antonio Fuoco (Charouz) legde beslag op de laatste podiumplaats.
  • Powercars
Podium hoofdrace F2 Red Bull Ring
Podium hoofdrace F2 Red Bull Ring
George Russell en Lando Norris deelden de eerste startrij en in die volgorde gingen ze de eerste ronde in en zouden ze ook de finish bereiken. Achter hen werd er heel wat meer strijd geleverd en Antonio Fuoco die derde eindigde won zomaar eventjes tien posities gedurende de race. Roberto Merhi (MP Motorsport) moest die derde plaats prijs geven in de laatste ronden van de race.

Antonio Fuoco - Charouz
Antonio Fuoco - Charouz
Na Merhi eindigde Alex Albon (DAMS) op de vijfde plaats, hij bleef Sergio Sette Câmara (Carlin) en Tadasuke Makino (Russian Time) voor. Artem Markelov (Russian Time) kwam pas op vier ronden voor het einde van de race de pits binnen en na terug de race hervat te hebben ging hij nog voorbij vier concurrenten om alsnog als achtste te finishen, goed voor de pole in de sprintrace.

Foto's: Racing International Photography
 



  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons