van der Horst

Red Bull Ring: Glenn Van Parijs tweemaal op pole

Glenn Van Parijs - NGT Racing
Glenn Van Parijs - NGT Racing
Zaterdag dienden de deelnemers aan de Porsche Carrera Cup Benelux zich te kwalificeren voor beide races van het weekend op de Red Bull Ring. Tweemaal ging de pole naar de NGT Racing rijder Glenn Van Parijs. In beide races krijgt hij Xavier Maassen (Team PGZ by RED ANT Racing) naast zich op de eerste startlijn.
In de eerste race wordt de tweede startlijn gedeeld door Thierry Vermeulen (Team GP Elite) en Huub van Eijndhoven (Team PGZ by RED ANT Racing), waarna voor de tweede race die zondag plaats vindt Huub van Eijndhoven en gastrijder Harry King de tweede rij bezetten. Leider in de tussenstand Dylan Derdaele (Belgium Racing) start pas als zevende en zesde. In de Pro-Am-klasse was het Nicolas Saelens (Belgium Racing) die zich tweemaal de pole toeëigende terwijl Jan Lauryssen (Q1 Track Racing by EMG Motorsport) tweemaal vooraan staat in de Am-klasse.

Foto: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zaterdag 15 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Red Bull Ring.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons