van der Horst

René Verbist verlaat Team WRT

René Verbist & Vincent Vosse
René Verbist & Vincent Vosse
De wegen van Team WRT en René Verbist zullen voortaan niet langer samenlopen, dat hebben beide partijen vandaag gemeld. René Verbist heeft besloten om het wat kalmer aan te doen en zich terug te trekken uit het team. Verbist richtte in 2009 samen met Vincent Vosse en Yves Weerts Team WRT op en was er tot nu actief als technisch directeur.
  • Dreamdrive
Vincent Vosse
Vincent Vosse
Vincent Vosse (Team Principal): “Wij bedanken René voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Team WRT. Hij was een van de drijvende krachten achter ons team en het is duidelijk dat Team WRT zonder zijn technische kennis en expertise, zijn toewijding en zijn hard werk,  niet zou staan waar het nu staat. Wij wensen hem het beste voor de toekomst, wij gaan verder met de ontwikkeling van het team, maar nu zonder René.”

René Verbist
René Verbist
René Verbist: “De tijd was rijp om ieder zijn eigen weg te gaan. Natuurlijk is het moeilijk om afscheid te nemen, maar het is de goede beslissing voor beiden. De laatste tien jaar waren gewoonweg fantastisch en ik ben trots op de resultaten die wij behaalden, maar nu wil ik tijd maken voor andere persoonlijke zaken en voor mijn familie.”

Team WRT zal ook dit seizoen wagens inzetten in GT3, TCR, naast de taak van constructeur en onderdelenleverancier in de VW Fun Cup.


Foto's: Georges De Coster, Belgian Audi Club & Team WRT
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Series op woensdag 17 januari 2018.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons