van der Horst

ROC: Benito Guerra verrast - Nations Cup gaat naar Team Nordic

Benito Guerra
Benito Guerra
Tot grote vreugde van de aanwezige toeschouwers heeft op de Autodromo Hermanos Rodriguez, de Mexicaan Benito Guerra de Race of Champions gewonnen. De lokale held versloeg in de finale verrassend de Fransman Loïc Duval.
Benito Guerra
Benito Guerra
In de halve finale had Guerra zich ontdaan van Esteban Gutiérrez. Nadat Duval in zijn halve finale de Mexicaan Patricio O'Ward had verslagen, rustte alle hoop van de natie op de schouders van Guerra. Opgezweept door de massa versloeg de WRC piloot Duval in twee manches en mocht zich winnaar van de Race of Champions editie 2019 noemen.

Podium Nations Cup
Podium Nations Cup
Een dag eerder was het Duitse team er niet in geslaagd om voor de derde maal op rij de Nations Cup binnen te halen. Het Duitse duo bestaande uit Sebastian Vettel en Mick Schumacher moest in de finale de duimen leggen voor Tom Kristensen en Johan Kristoffersson die het Team Nordic vertegenwoordigden. Team Mexico en Team Brazilië vielen af in de halve finale.

Foto's: Race of ChampionsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 21 januari 2019.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons