van der Horst

Rolex 24: Alessio Picariello aanwezig met WeatherTech Racing

Alessio Picariello
Alessio Picariello
Op minder dan een maand van de Rolex 24 at Daytona komen er mondjesmaat meer en meer teams naar buiten met hun lineup. Zo ook WeatherTech Racing, dat misschien wel een bijzondere opstelling gaat inzetten. Zo zal Cooper MacNeil zowel met een Porsche 911 GT3-R als met een Mercedes-AMG GT3 aantreden in de gloednieuwe GTD Pro-klasse. Langs de Porsche-zijde rekent de Amerikaan onder meer op onze landgenoot Alessio Picariello.
De twee wagens van WeatherTech Racing
De twee wagens van WeatherTech Racing
Enkele weken geleden was het nog maar een gerucht, maar nu een feit. WeatherTech Racing treedt aan met twee verschillende wagens, maar eveneens twee verschillende merken. Toch mag MacNeil niet klagen, want terwijl hij beide wagens zal besturen - de tweede na Ben Keating -, krijgt hij daarnaast ook steun van fabriekspiloten van beide merken. Langs Mercedes-zijde krijgt hij fabriekspiloten Maro Engel, Jules Gounon en Daniel Juncadella naast zich. Aan de andere zijde worden Julian Andlauer, Matteo Cairoli en Alessio Picariello tijn teamgenoten op de Porsche. Daarna zal MacNeil samen met Andlauer de rest van het seizoen afwerken in de Porsche.

Hiermee zijn er al zeker drie landgenoten aanwezig in Daytona, waarvan twee die hun debuut maken in de Amerikaanse klassieker. 

Foto: Arne Simons - WeatherTech Racing  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons