van der Horst

Rolex 24: Ryan Hardwick wordt vervangen door Trent Hindman

Wright Motorsports - Porsche 911 GT3 R
Wright Motorsports - Porsche 911 GT3 R
Slecht nieuws voor Wright Motorsports. Nadat Ryan Hardwick gisteren zwaar crashte tijdens de vrije training van de Michelin Pilot Challenge, werd de Amerikaanse piloot voor een nacht ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De diagnose luidde dat Hardwick een hersenschudding heeft opgelopen en dus niet van start mag gaan dit weekend. Daarom zal Trent Hindman fungeren als vervanger voor de 24 uren van Daytona. Daarnaast is er ook slecht nieuws voor onze landgenoot Jan Heylen.
Met het uitvallen van Hardwick besloot het team om de wagen in de Michelin Pilot Challenge terug te trekken voor de wedstrijd. De Amerikaan zou daar normaal met Heylen aan de start verschijnen. Hierdoor zal de Gelenaar zich compleet kunnen focussen op de Rolex 24, waar hij naast Hindman ook met Klaus Bachler en Patrick Long het stuur deelt.

Foto: Porsche AGDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op donderdag 28 januari 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rolex 24 at Daytona.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons